2012. augusztus 9., csütörtök

Kennelköhögés

Dorka tábor után elkezdett köhögni és öklendezni és nem tudtuk mire vélni. Aztán Zsófi irt sms-t, hogy Mollynak is ilyen tünetei keletkeztek. Elmentünk a dokihoz aki egyből adott 3 tablettát kennelköhögés miatt. Fél tablettát kellett bevennie napi 2x. 3 napra rá Dorkának semmi baja nem volt, viszont ez egy fertőző betegség ezért Börti köhög, de nagyon. Mivel a dokinak elfogyott a gyógyszere és ezt recept nélkül nem lehet venni ezért, holnap el kell menni az ügyeletre íratni. Börti valami más fajta gyógyszert kapott az elmúlt 2 napba, de semmi változás szal olyan kell sürgősen amit Dorka kapott. Mázli egyenlőre nem köhög, de ha így megy tovább akkor esélyes, hogy ő is megbetegszik. A verseny meg durván egy hét múlva lesz szal azt se tudom mi legyen. Ha Börti nem lesz versenyig jobban, Mázlinak kell átvennie a helyét, ha megengedik. De legyünk pozitívak és meggyógyul és Mázli meg nem lesz beteg! :)





2 megjegyzés:

  1. Basszus... :/
    Molly amúgy alig köhög valamicskét.. a táborban egy kutya sem köhög, vagyis (eddig) nem fertőztünk meg senkit, pedig holnap egy hete, hogy elmentünk táborozni a sulival.. nem tudom, fura. Remélem hamar jobban lesz Börti.♥ És azt is, hogy Mázli nem fogja elkapni. :)♥

    VálaszTörlés
  2. Örülök, h Molly jobban van :) <3 Börti nagyon nincs jól. Szal hnap lemehetek a gyógyszertárba, mert sz*rt se ér amit most kap....-.- Mázli meg egyenlőre nem köhög és remélem nem is fog. :)

    VálaszTörlés